У частині декількох районів міста тимчасово відключене гаряче водопостачання
06 травня 2021 12:47 Оперативна інформація
У частині декількох районів міста тимчасово відключене гаряче водопостачання Гаряче водопостачання в частині Немишлянського, Шевченківського, Харківського та Дергачівського районів тимчасово припинено у зв'язку з ремонтними роботами на тепломагістралях.

Як повідомили в КП «Харківські теплові мережі», у зв’язку з ремонтом ділянки тепломагістралі ТМ-98 до 20:00 6 травня припинено гаряче водопостачання у частині Немишлянського району, обмеженій вул. Олімпійською та вул. Танкопія. 

Також, за інформацією КП «ХТМ», згідно з графіком планово-профілактичного ремонту, почалися ремонт та гідравлічні випробування тепломагістралей ТМ-73 і ТМ-76 у Харківському та Дергачівському районах  (сел. Солоницівка, сел. Пісочин). У зв’язку з цим до 17:00 7 червня припинено гаряче водопостачання на територіях, обмежених вул. Пушкіна, Сумським Шляхом, вул. Енергетичною, вул. Кушнарьова, пров. Квартальним, вул. Макаренка, вул. Куряжською.

Крім того, до 17:00 14 червня гарячої води не буде у частині Шевченківського району, обмеженій вул. Отакара Яроша, вул. Єсеніна та вул. Тобольською. Як повідомили КП «ХТМ», це пов’язано з ремонтом ділянки тепломагістралі ТМ-45.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини