У харківських лікарнях надають допомогу пораненим під Дебальцевим бійцям
19 лютого 2015 09:59 Медицина
У харківських лікарнях надають допомогу пораненим під Дебальцевим бійцям Більше 70 військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань було доставлено 18-19 лютого у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону та інші медустанови Харкова.

Як повідомили в регіональному медіа-центрі Міноборони, більшість військових, які надійшли, постраждали під час боїв у районі Дебальцеве Донецької області. На момент доставки українських військових до Харкова 10 поранених перебували у важкому стані. Враховуючи характер поранень, трьох з них розмістили в Харківському науково-дослідному інституті загальної та невідкладної хірургії та Харківськый обласный клінічный лікарні.

За словами командування військового госпіталю, протягом останньої доби військові лікарі не відходили від поранених і зробили все, щоб поліпшити їх стан здоров'я. Зараз життя постраждалих в зоні АТО бійців ніщо не загрожує, стан здоров'я всіх оцінюється як стабільний. Жодних проблем з організацією їх лікування не виникало.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини