У харківських школах відзначають День знань і відкривають нові стадіони
01 вересня 2016 10:28 Освіта
У харківських школах відзначають День знань і відкривають нові стадіони Свято, присвячене початку навчального року, пройшло сьогодні, 1 вересня, в Харківській загальноосвітній школі №100.

На святковій лінійці зібралися понад 500 школярів, в тому числі 60 першокласників і 32 майбутніх випускники, а також педагоги, батьки, почесні гості.

Школярів, батьків і вчителів з початком нового навчального року привітав секретар Харківської міської ради Олександр Новак. Він побажав першокласникам цікаво і з користю проводити час в школі, а старшокласникам - гідно підготуватися до зовнішнього незалежного тестування.

Також Олександр Новак став почесним гостем школи №37, де в перший клас підуть 94 учні, а закінчуватимуть школу 30 старшокласників.

«Вам є ким пишатися - серед випускників вашої школи є люди, які прославляють Харків на всю країну і за її межами. Я вам бажаю теж досягти тих висот, якими пишатиметься вся Україна», - сказав Олександр Новак, звертаючись до учнів школи.

В ході свята першого дзвоника в школах №100 і 37 були відкриті нові шкільні стадіони.

Зазначимо, в місті реалізується програма реконструкції шкільних стадіонів, які стають багатофункціональними спорткомплексами: на них можна грати у футбол, волейбол, баскетбол, в настільний теніс і займатися іншими видами спорту. Цього року заплановано встановити 12 спорткомплексів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини