У харківській реєстраційній службі відкрили «гарячу лінію»
02 жовтня 2014 10:10
У харківській реєстраційній службі відкрили «гарячу лінію» У харківській реєстраційній службі відкрилася «гаряча лінія» з питань роботи відділів реєстрації актів цивільного стану.
Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомив начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції в Харківській області Олег Дробот. 

Телефонувати на «гарячу лінію» можна за номером: (057) 766-06-00. 

За словами Олега Дробота, «гаряча лінія» відкрита з метою контролю якості надаваних службою адміністративних послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану. 

«Нас цікавить думка харків'ян і жителів області про якість роботи наших реєстраторів, рівень надаваних консультацій. Крім того, просимо громадян інформувати нас про будь-які прояви некоректної поведінки співробітників або випадки корупції», - зазначив начальник реєстраційної служби. 

Олег Дробот повідомив, що консультації з питань реєстрації актів громадянського стану можна також отримати віддалено - по скайпу (додавши користувача rags.kh), а також на офіційній сторінці служби у мережі «Facebook». 

Крім того, в реєстраційній службі нагадали про роботу електронних сервісів у сфері реєстрації актів цивільного стану, а саме про можливість попереднього запису на подачу документів і «календар одружень». Щоб співробітник відділу реєстрації актів цивільного стану прийняв документи у зручний для заявника час, необхідно заповнити електронну заявку на сайті служби (http://rs.kh.ua/#electronic-form). 

Також на сайті розміщена актуальна інформація про вільний час для проведення церемоній одруження в кожному відділі РАГС міста та області.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини