У Харкові допомагають дітям-сиротам зібратися до школи
25 серпня 2021 15:34 Суспільство
У Харкові допомагають дітям-сиротам зібратися до школи Дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, передали подарунки перед початком нового навчального року.

Щорічно в Харкові проводять подібні заходи в рамках міської комплексної програми «Назустріч дітям». Мета такої акції - допомогти перед початком занять дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Захід пройшов в ретро-зоні Центрального парку культури і відпочинку імені Горького. У ньому взяли участь близько ста майбутніх першокласників та школярів разом з батьками або опікунами. Заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан та директор Департаменту служб у справах дітей Олександр Малько привітали дітей з прийдешніми Днем знань і початком нового навчального року і вручили їм портфелі та канцелярські товари. Також для дітей організували гри з аніматорами та провели для них екскурсію по парку.

Зазначимо, що Департамент служб у справах дітей опікується понад 1,8 тис. дітей, серед яких - 429 знаходяться в складних життєвих обставинах, 1,4 тис. дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Майже всі вони живуть у сім'ях.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини