У Харкові представники світових компаній обговорять розвиток smart-технологій
05 червня 2019 10:36 Місто
У Харкові представники світових компаній обговорять розвиток smart-технологій Експо-форум smart-трансформацій «Make IT SMART» відбудеться 6 червня у готелі «Kharkiv Palace» (пр. Незалежності, 2, 2-й пов.).

У відкритті форуму візьмуть участь генеральний директор «Vodafone Ukraine» Ольга Устинова та генеральний директор «Huawei Ukraine» Ма Ці. Також на форум приїдуть представники різних міст України, експерти з Австрії, Великої Британії та Китаю. 16 спікерів у форматі small-talk ознайомлять учасників зустрічі з розвитком системи електронного управління (e-Governance в Україні), smart-трендами, smart-технологіями для розвитку міст тощо.

Також працюватиме експо-зона, на якій будуть представлені новітні технології smart-society для міста, будинку, дозвілля, роботи і відпочинку.

О 12:00 для представників ЗМІ в залі «Харків» розпочнеться прес-конференція за участю почесних гостей і організаторів форуму.

«Цей захід - можливість для жителів і гостей міста дізнатися більше про те, що ж таке Smart City в Україні та світі, познайомитися з уже існуючими рішеннями для побудови «розумних» міст, подивитися на новітні розробки від справжніх digital-експертів українського і світового ринку», - зазначили організатори.

Час проведення форуму - з 10:00 до 17:30.

З детальною програмою заходу можна можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини