У Харкові проходять заходи до Міжнародного дня інвалідів
01 грудня 2014 15:43 Суспільство
У Харкові проходять заходи до Міжнародного дня інвалідів Низка заходів, присвячених Міжнародному дню інвалідів, організована у територіальних центрах міста.

Як повідомили в управлінні праці та соціальних питань Департаменту праці та соціальної політики, для пенсіонерів та людей з особливими можливостями проведуть тематичні вечори, круглі столи, творчі зустрічі. Крім того, для відвідувачів будуть організовані театральні вистави, концерти та чаювання. Заходи пройдуть у терцентрах всіх районів міста, а також в комунальних установах - Центрі реінтеграції бездомних осіб та Центрі реабілітації дітей-інвалідів та інвалідів дитинства «Промінь».

Зазначимо, що до Міжнародного дня інвалідів в місті проходять і інші заходи. Зокрема, у Фрунзенському районі відбувся VIII міський фестиваль творчих колективів громадських організацій інвалідів «З вірою в життя». У фестивалі взяли участь оркестр духових інструментів школи-інтернату №12, ансамбль «Веселка» школи-інтернату №8 та інші творчі колективи. Почесним гостем фестивалю стала голова районної адміністрації Тетяна Топчій. Всі лауреати фестивалю отримали квіти та цінні подарунки.

Довідка. Міжнародний день інвалідів проголошений Генеральною асамблеєю ООН в 1992 році і відзначається щорічно 3 грудня. Генеральна Асамблея закликала держави-члени ООН проводити заходи в ознаменування цього дня для інтеграції людей з обмеженими можливостями в життя суспільства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини