У Харкові просять вирішити проблему зі зростанням цін на розподіл газу
17 січня 2022 11:21 ЖКГ
У Харкові просять вирішити проблему зі зростанням цін на розподіл газу Заступник міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста Андрій Руденко звернувся до керівництва Харківської області із проханням посприяти у вирішенні проблеми зростання тарифів на розподіл газу.

З такою ініціативою Андрій Руденко звернувся сьогодні, 17 січня, до голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова на апаратній нараді в ХОДА.

Заступник міського голови зазначив, що розподіл газу подорожчав з 1 січня згідно з постановою Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«Це розходиться з розумінням меморандуму, тому просимо вжити заходів та допомогти нам, щоб залишити ціни на колишньому рівні», - виступив Андрій Руденко.

Нагадаємо, що 30 вересня уряд України, представники місцевих органів влади, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду не підвищуватимуться. Про те, що для цього в Харкові вживуть усіх необхідних заходів, неодноразово наголошував Харківський міський голова Ігор Терехов.

При цьому з 1 січня 2022 року тариф на доставку (розподіл) газу в середньому по Україні подорожчав на 3,9%.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини