У Харкові проведуть курси з маркетингу та менеджменту для спортивних організацій
13 лютого 2023 12:02 Спорт
У Харкові проведуть курси з маркетингу та менеджменту для спортивних організацій Для представників спортивних федерацій та організацій міста Харкова і області проведуть безкоштовні навчальні курси «Kharkiv Sport Academy».
Навчання з дисциплін «спортивний маркетинг» та «спортивний менеджмент» організоване Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту спільно з креативним агентством «Boomerang».

Заняття пройдуть офлайн з 20 березня по 25 квітня і складатимуться з 26 теоретичних та практичних занять, які проведуть фахівці у сферах менеджменту, маркетингу, журналістики, піару, психології та права.

Слухачі дізнаються про те, як підтримувати та розвивати власний бренд в умовах воєнного часу, наповнювати сторінки в соціальних мережах, ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціонування, а також копірайтингу. Спікери розкажуть про стратегічне планування, як писати новини та анонси про спортивні заходи і змагання, керувати персоналом та конфліктами, вести переговори, про принципи спортивного права та особливості його застосування у період воєнного часу.

Після проходження курсу учасники отримають готову сторінку своєї федерації з правильним змістом, ефективними інструментами для її просування та сертифікат про успішне завершення курсу.

Федерації, які вже брали участь у семінарах з маркетингу, можуть продовжити навчання на курсі лекцій з менеджменту. Клубам та асоціаціям, які не проходили навчання, необхідно записатися на курс лекцій з маркетингу.

Кількість учасників обмежена - по 30 осіб на кожен курс.

Зареєструватися можна за тел.: +38 (095) 193-89-03 або надіслати заявку електронною поштою: [email protected].

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини