У Харкові проводять акцію до Дня протидії торгівлі людьми
27 липня 2022 19:31 Суспільство
У Харкові проводять акцію до Дня протидії торгівлі людьми До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у Харкові реалізується інформаційний проєкт «17 днів протидії торгівлі людьми».

Проєкт почався 13 липня і завершиться 30 липня. Дізнатися більше на цю тему можна на сторінках Управління у справах сім’ї та молоді у соціальних мережах за посиланнями: https://www.facebook.com/ussmkh та https://www.instagram.com/ussm_kh/.

Там висвітлюються теми щодо кримінальної відповідальністі за торгівлю людьми, про ознаки, які можуть свідчити про злочинний намір потенційного роботодавця, даються поради тим, хто планує працювати на території України чи за кордоном, розповідається про умови трудового договору чи контракту.

Консультацію з питань протидії торгівлі людьми харків’яни можуть отримати на ресурсах Міністерства соціальної політики України, Міністерства закордонних справ України, Державної служба зайнятості, Служби безпеки України.

Також можна звернутися за телефонами «гарячих» ліній:

- національна безкоштовна «гаряча» лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: (0-800) 505-501 (безкоштовно зі стаціонарних), 527 (безкоштовно з мобільних);
- «гаряча» лінія СБУ: (0-800) 501-482;
- національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми, гендерної дискримінації ГО «Ла Страда-Україна»: (0-800) 500-335 (безкоштовно зі стаціонарних), 116-123 (безкоштовно з мобільних).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини