У Харкові проводять роботи з благоустрою дворів житлових будинків
04 травня 2020 10:22 ЖКГ
У Харкові проводять роботи з благоустрою дворів житлових будинків Двірники КП «Харківблагоустрій» приводять до ладу прибудинкові території в Московському районі, зокрема, у дворі по пр. Ювілейному, 68.

Як повідомила начальник дільниці № 5 філії КП «Харківблагоустрій» Московського району Олександра Петрук, площа двору - більше 5 тис. кв. м, на 3 тис. з яких комунальники висадили газон і квіти.

«В ході благоустрою ми посіяли в цьому дворі насіння однорічних і багаторічних квітів, а також пофарбували урни, лавки і вазони. Крім того, ми виконали там обрізку кущів, кронували дерева, розпушили грунт газонів і оформили клумби з щебеню у вигляді квітів», - зазначила Олександра Петрук.

Зараз, додає начальник ділянки, двірники разом з озеленювачами створюють на території двору квіткову експозицію у вигляді шахової дошки: в її клітинах будуть висаджені петунії та тагетес.

На підприємстві зазначають, що кожен з дворів в Московському районі буде виконаний в певній тематиці. Наприклад, об'єкт по пр. Ювілейному, 68 буде називатися «Веселі тварини» - фасад цього будинку комунальники прикрасять малюнками тварин.

«З одного боку ми намалюємо зебру, з іншого - панду. Біля них ми посадили квіти. Навіть незважаючи на карантин, ми намагаємося радувати наших жителів і виконувати якісно нашу роботу. Дуже просимо цінувати наш труд!» - підкреслила Олександра Петрук.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини