У Харкові пройде театральний фестиваль
18 лютого 2015 12:26 Культура
У Харкові пройде театральний фестиваль Театральний фреш-фестиваль «Я і Села Брук» пройде з 25 лютого по 3 березня в Центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр».

Як повідомили організатори, мета фестивалю - розширити межі традиційного театру і познайомити харків'ян з сучасною драматургією. Багато які з вистав представлять самі автори. Ще одна особливість фестивалю «Я і Села Брук» - відкриті обговорення після кожного бліц-показу. Сприйняти незвичні формати допоможуть експерти - мистецтвознавці різних профілів, режисери та критики. Крім того, в рамках проекту відбудуться майстер-класи та тренінги.

У «ЄрміловЦентрі» зазначили, що більшість учасників фестивалю відомі в театральних колах України та світу. Це режисери, драматурги і артисти Роза Саркісян, Володимир Снегурченко, Кіра Малініна, Надія Алюнова, Ірина Гарець, Яніна Зеленська, Тата Крижанівська, Олена Апчел, а також представники авторських проектів «Clown Underground», експериментального театру анімації, Лабораторії неспрамованих дій та інші.

Музично супроводжуватимуть театральні покази групи «Достоєвський FM», «Вулиця Курзу», «Крамниця думок» і «BusiCama».

У відкриття фестивалю візьме участь родичка відомого британського режисера театру і кіно Пітера Брука. Вона погодилася підтримати починання харків'ян, і проект названий її ім'ям.

Стартує «Я і Села Брук» 25 лютого о 18:00. Вхід - вільний.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини