У Харкові пройшов ярмарок вакансій для молоді
30 вересня 2019 15:17 Суспільство
У Харкові пройшов ярмарок вакансій для молоді Понад 2 тис. здобувачів роботи відвідали ярмарок вакансії «Dream Job», який відбувся 28 вересня на пл. Конституції.

Як повідомили організатори, ярмарок проводився з метою сприяння працевлаштуванню молоді та ознайомлення її з вакансіями провідних підприємств і організацій міста Харкова. Всього в проекті взяли участь понад 40 компаній-роботодавців. Для учасників заходу були обладнані чотири інтерактивні зони: IT і діджитал, державний сектор, виробництво і сфера послуг.

В ході ярмарку бажаючі могли пройти тест на визначення типу особистості, профорієнтаційний тест, дізнатися свій рівень володіння англійською мовою. Також гостям ярмарку презентували сучасні методи навчання, що дозволяють оволодіти новою спеціальністю всього за кілька місяців. Крім цього, жителі міста взяли участь у розіграшах призів від партнерів проекту.

У результаті проведення ярмарку близько 500 здобувачів роботи знайшли для себе варіанти працевлаштування.

За словами організаторів, наступного року вони планують збільшити масштаби ярмарку і запросити до участі в проекті ще більша кількість роботодавців і партнерів.

Організатор заходу - Молодіжна рада при Харківському міському голові спільно з Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини