У Харкові ремонтують зруйновані обстрілами водоводи
25 травня 2022 13:10 ЖКГ
У Харкові ремонтують зруйновані обстрілами водоводи Бригади комплексу «Харківводопостачання» сьогодні, 25 травня, реставрують водоводи діаметром 300 мм на вул. Сучасній та пров. Дивногірському у Київському районі.

За словами начальника Київського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» Віталія Чупандіна, внаслідок прямих влучань снарядів трубопроводи зазнали чималих руйнувань. Бригади запланували багато ремонтних та відновлювальних робіт, частину найбільш постраждалих водоводів вони демонтують та замінять.

Також на сьогодні заплановано роботи з усунення пошкоджень на семи водоводах у всіх районах міста. Вчора працівники комплексу ліквідували чотири пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання та впорядкували сім оглядових колодязів.

Крім того, лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводить дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини