У Харкові стартував шостий сезон школи грантрайтингу
21 лютого 2023 15:30 Суспільство
У Харкові стартував шостий сезон школи грантрайтингу Шостий сезон муніципального проєкту «Школа соціального проєктування і грантрайтингу «Open Grants School» стартував 18 лютого у Харкові.

Як повідомили в Управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів, цього року до занять приступили 50 слухачів - представники громадських об'єднань, організацій та благодійних фондів «Харків з тобою», «Схід Фенікса», «Джерело відродження», «Незламний Харків» та ін.

Перший тренінговий день пройшов в інтерактивному форматі та був спрямований на покращення навичок створення ефективної презентації проєктів.

Загалом заплановано 12 зустрічей, під час яких учасники відвідуватимуть лекції, зустрічатимуться з експертами та проєктними менеджерами, виконуватимуть практичні завдання, розроблятимуть навчальні проєкти тощо.

Зазначимо, що школа соціального грантрайтингу «Open Grants School» організована за ініціативою Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів у 2017 році. За цей час випускниками школи стали близько 500 осіб, які змогли залучити на реалізацію своїх проєктів десятки мільйонів гривень. Навчання у школі проводиться безкоштовно.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини