У Харкові створять платформу для збору ідей від городян
02 липня 2020 13:52 Місто
У Харкові створять платформу для збору ідей від городян Платформу, за допомогою якої харків'яни зможуть пропонувати ідеї для реалізації різних проєктів в сфері урбаністики, культури і туризму, планують створити в Харкові.

Про це сьогодні, 2 липня, в своєму Telegram-каналі повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Мер зазначив, що харків'яни взяли активну участь у проведеному ним недавно опитуванні, яке стосувалося дослідження бренду міста, і запропонували тоді безліч цікавих ідей щодо розвитку Харкова.

«Харків'яни звернули увагу на необхідність збереження історико-культурного фонду, реновації промислових зон, створення пішохідних вулиць, розвитку культурних подій і місцевих музеїв, а також проєктів, які б робили наше місто ще більш привабливим для наших жителів і туристів», - повідомив Геннадій Кернес.

У зв'язку з цим мер підкреслив, що має намір продовжити таку співпрацю з городянами і вже поставив завдання перед «Офісом реформ Харкова» запустити в місті платформу для спілкування та обміну ідеями.

«Наша команда давно працює над розвитком Харкова, і сьогодні зміни ви бачите неозброєним поглядом. Все, що було запропоновано, мені дуже близьке, адже містобудування - це безперервний процес. Тому я поставив завдання «Офісу реформ Харкова» запустити платформу для спілкування та збору ідей від жителів, зробити перелік зрозумілих проєктів в сфері урбаністики, культури і туризму. І ми не словом, а ділом покажемо результат! Упевнений, до цього процесу підключиться багато талантів, експертів і бізнес, адже в успіху Харкова грає роль кожен з харків'ян!» - підкреслив Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини