У Харкові вакцінувати дітей від COVID-19 будуть у поліклініках
26 жовтня 2021 14:01 Медицина
У Харкові вакцінувати дітей від COVID-19 будуть у поліклініках Прищеплювати дітей від коронавірусу можна буде у пунктах вакцинації, які розгорнуті у дитячих поліклініках міста Харкова.

Про це сьогодні, 26 жовтня, повідомила журналістам заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, Міністерство охорони здоров'я України ухвалило рішення розпочати вакцинацію дітей віком від 12 до 17 років. У Харкові їх щеплюватимуть у дитячих поліклініках, де зараз розгорнуті пункти вакцинації для дорослого населення.

«Як тільки ми почнемо працювати з дітьми, пункти вакцинації переключаться на дітей, де все вже організовано», - зазначила віцемер.

При цьому вона наголосила, що у Харкові постійно збільшують кількість пунктів вакцинації. Зокрема, зараз планують відкрити нові - на території шести ринків. Також, можливо, другі за рахунком пункти з'являться у деяких великих торгових центрах.

Зазначимо, що минулої доби в місті провакцинували від коронавірусу 7 113 людей. Усього першу дозу вакцини отримали 457 663 мешканця Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини