У Харкові відбувся футбольний турнір серед молоді та поліції
22 червня 2021 14:54 Спорт
У Харкові відбувся футбольний турнір серед молоді та поліції Аматорський футбольний турнір серед молоді та співробітників правоохоронних органів пройшов 19-20 червня у Молодіжному парку.

Як повідомили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, захід відбувся в рамках міської акції  «Healthy Tеen Fest».

Загалом у турнірі взяли участь 16 команд, у складі яких були молоді люди, в тому числі ті, що подолали наркозалежність, а також команди від роти патрульної служби поліції особливого призначення «Схід», Управління по боротьбі з наркозалежністю в Харківській області, філії Держустанови «Центр пробації» в Харківській області, Управління патрульної поліції в Харківській області. Також у змаганнях взяли участь співробітники комунальної установи «Офіс Реформ» та представники Молодіжної ради при Харківському міському голові.

За результатами турніру перемогла команда Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, яка у фіналі змагалась з командою КЗ «Офіс реформ».

З перемогою команду привітала заступник директора Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Аліна Помазан. Вона вручила переможцям дипломи, кубки та призи. 

Організатор турніру - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.





Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини