У Харкові вшанують пам'ять визволителів і відзначать День міста
20 серпня 2021 12:05 Місто
У Харкові вшанують пам'ять визволителів і відзначать День міста Заходи, присвячені Дню визволення Харкова, Дню міста, Дню Державного Прапора та 30-річчю незалежності України, пройдуть в місті з 21 по 24 серпня.

У суботу, 21 серпня, в міській раді відбудуться урочисті прийоми, присвячені 78-мій річниці звільнення Харкова під час Другої світової війни, Дню міста та Дню Незалежності України.

У неділю, 22 серпня, в сквері «Стрілка» стартує триденний ярмарок їжі. Крім того, з 22 по 24 серпня на Нетеченській набережній проходитиме святкова програма на воді. Час проведення - з 20:00 до 22:00.

23 серпня, в річницю звільненя Харкова, городяни покладуть квіти до Меморіалу Слави (початок - о 7:30), а на реконструйованій Сергіївській площі буде піднято Державний Прапор, день якого відзначить уся Україна. Початок - о 8:30.

Також 23 серпня на будівлі міської ради відкриють меморіальну дошку Харківському міському голові в 2010-2020 рр. Геннадію Кернесу. Початок церемонії - о 10:00.

Потім в мерії відбудеться прийом делегацій, які прибули до Харкова з нагоди Дня міста.

Завершиться святкування на площі Свободи, де відбудуться нагородження Почесних громадян Харкова, великий концерт та фаєр-шоу. Початок - о 19:30. 

День Незалежності, 24 серпня, харків'яни відзначать святковим заходом на пл. Конституції, де відбудеться покладання квітів до пам'ятника Незалежності. Початок - о 9:00. Нагадаємо, цього дня в Києві пройде святковий парад, в якому візьмуть участь курсанти харківських вишів, і великий концерт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини