У Харкові з початку року замінили більше кілометра водоводів
03 лютого 2023 17:02 ЖКГ
У Харкові з початку року замінили більше кілометра водоводів Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» продовжують відновлювати подачу води харків'янам.
Зокрема, за перший місяць 2023 року замінили 1300 м зовнішніх водоводів. Масштабно оновили мережі у Київському районі (469 м на вул. Пушкінській та 150 м на вул. Шевченка), у Новобаварському (100 м на пр. Любові Малої), у Шевченківському (100 м на вул. Буковій) та в Немишлянському районі (100 м на пр. Льва Ландау).

Як повідомили на підприємстві, заміна зношених магістральних водопроводів дозволяє скоротити витрати на ремонти, забезпечити надійне транспортування води, скоротити витік та очистити воду.

Також бригади усунули 362 аварійні ситуації, облаштували 326 оглядових колодязів на водоводах з заміною запірно-регулювальної арматури та капітально відремонтували 97 водорозбірних колонок.

Сьогодні, 3 лютого, відновлювальні роботи виконуються на 16-ти об'єктах зовнішнього водопостачання. Найбільший обсяг робіт планується виконати у Київському та Шевченківському районах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини