У Харкові замінять понад тисячу домофонів
19 січня 2015 15:14 Місто
У Харкові замінять понад тисячу домофонів 1,1 тис. домофонів замінять цього року в будинках комунальної форми власності Харкова за кошти міського бюджету.

Про це сьогодні, 19 січня, повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков. За його словами, на ці цілі з міського бюджету планується виділити 6 млн грн.

Він зазначив, що з них в 700 під'їздах замінять тільки замково-переговірні пристрої, в 400 - домофони разом із вхідними дверима в під'їзд. Працюватимуть відповідно до заявок, що надійшли від жителів, а також виходячи з результатів інвентаризації, яку провели, коли на баланс КП «Харьквогорліфт» були взяті всі домофони міста.

За словами директора підприємства Анатолія Кандаурова, найбільше уваги приділятиметься більш старим будинкам, де домофони або двері в під'їзди вимагають обов'язкової заміни.

Крім того, в місті продовжиться ремонт замково-переговорних пристроїв. Так, на на сьогоднішній день на підприємство надійшло 800 заявок від харків'ян, частина яких накопичилася за свята. Їх планують виконати протягом двох тижнів.

Зазначимо, всього КП «Харківміськліфт» обслуговує 9 тис. домофонів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини