У Харкові запустять електронні сервіси для бізнесу
06 грудня 2016 15:34 Економіка
У Харкові запустять електронні сервіси для бізнесу Два електронних сервіси для підприємців планують відкрити на сайті Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Про це сьогодні, 6 грудня, на постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська.

Вона повідомила, що один з сервісів - це електронний бізнес-навігатор для підприємців. На сервісі буде розміщена інформація про підприємства малого і середнього бізнесу, дослідження маркетологів і статистичні дані. Він може бути корисний не тільки для підприємців, але і для всіх харків'ян, оскільки на сайті можна буде знайти інформацію про торгові точки, ресторани, кафе та інші об'єкти сфери послуг.

Другий ресурс - «Допомога підприємцю» - являтиме собою сервіс, на якому фахівці надаватимуть підприємцям онлайн-консультації. Там можна буде дізнатися, як залучити інвестиції у свій бізнес, скласти бізнес-план тощо.

За словами Вікторії Китайгородської, ці два сервіси працюватимуть на сайті Департаменту підприємництва та споживчого ринку, який почне свою роботу в кінці цього року. На сайті департаменту також можна буде дізнатися про його діяльність і основні функції. Електронні бізнес-сервіси запрацюють вже наступного року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини