У Харкові затвердили кандидатури на присудження Премії міської ради
06 грудня 2021 17:38 Місто
У Харкові затвердили кандидатури на присудження Премії міської ради Комісія затвердила кандидатів на присудження Премії Харківської міської ради 2021 року.

Засідання за участю заступників міського голови, директорів департаментів,  депутатського корпусу, представників громадськості відбулося у Харківській міській раді.

Цього року на присудження премії у десяти номінаціях висунули 29 кандидатур. Серед них – представники вуличних комітетів різних районів Харкова, колективи державного підприємства «Завод ім. В.О. Малишева» та Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія», директори навчальних закладів, головні лікарі лікарень, керівники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Міського центру соціальних служб «Довіра», робітники підприємств «Харківблагоустрій», «Міськсвітло», «Харківські теплові мережі», керівництво Харківського муніципального культурного центру та Центральної бібліотеки ім. А.П. Чехова, а також інші харків'яни, які багато років присвятили професії, допомозі людям та розвитку Харкова.

Номінації премії: «Розвиток самоорганізації населення»; «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт та зв'язок»; «Освіта та наука»; «Охорона здоров'я та соціальний захист»; «Розвиток фізичної культури та спорту»; «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія»; «Творчі досягнення»; «Зміцнення міжнародних зв'язків»; «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку»; «Журналістика та засоби масової інформації». 

Як повідомив перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак, пропозиції щодо висунення кандидатів приймали від харків'ян, громадських організацій, установ, підприємств, виконавчих органів міської ради. Він зазначив, що щорічну премію Харківської міської ради було засновано у 2009 році, і за цей час її присудили 375 лауреатам.

Нагадаємо, що остаточне рішення про присудження премії буде ухвалено на засіданні сесії Харківської міської ради. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини