У Харкові змінили розмір харчування школярів і зберегли всі пільги
24 грудня 2020 16:43 Освіта
У Харкові змінили розмір харчування школярів і зберегли всі пільги Рішення про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти міста Харкова у 2021 році було прийнято сьогодні, 24 грудня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради.

Як повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко, з метою організації якісного харчування пропонується збільшити розмір харчування у дитячих садках з 25 грн до 30 грн для дітей до 3-х років, з 30 грн до 35 грн - для дітей до 6 років. При цьому 40%  вартості буде компенсуватися за рахунок міського бюджету.

Ольга Деменко зазначила, що також понад 50 тис. учнів 1-4 класів харчуватимуться безкоштовно на суму 14 грн на дитину на день, а учні пільгових категорій, а також діти учасників АТО/ООС - на суму 18 грн. Також, за словами директора департамента, збільшиться вартість харчування у дитячому будинку «Родина» і школі-інтернат №14.

Як зазначив після засідання виконавчого комітету секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, міська влада завжди приділяла увагу якості харчування дітей.

Також Ігор Терехов повідомив, що на першому засіданні члени виконкому нового скликання детально розглянули кілька блоків питань. Зокрема, були прийняті рішення щодо плану роботи на 2021 рік, щодо усиновлення дітей, організації діяльності, пов'язаної із захистом прав дітей, організації громадських робіт, знесення незаконних об'єктів тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини