У Київському районі через обстріл сталася пожежа у гаражному кооперативі
22 вересня 2022 08:45 Оперативна інформація
У Київському районі через обстріл сталася пожежа у гаражному кооперативі Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 21 по 22 вересня, ліквідували через обстріли дві пожежі та 456 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, вночі 22 вересня ворог у черговий раз обстріляв житловий масив Київського району міста. Горіли сім гаражів на площі 200 кв. м. Для ліквідації пожежі та наслідків обстрілів було залучено чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС. За попередніми даними, постраждалих немає. Крім того, через обстріл пожежа сталася в Ізюмському районі області. Займання оперативно ліквідували.

Також у ДСНС повідомили, що в містах Балаклія та Ізюм проводили аварійно-рятувальні роботи, розчищали завали зруйнованих будівель, зміцнювали аварійні елементи мосту, чистили місця встановлення понтонної переправи через річку Сіверський Донець та ін.

Всього за добу рятувальники здійснили 28 оперативних виїздів: 6 - на ліквідацію пожеж, 4 - на проведення аварійно рятувальних робіт, 9 - для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції, ще 9 - з інших причин. Піротехніки ДСНС за добу ліквідували 465 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини