У кількох харківських школах реалізують пілотний проєкт Мінцифри
01 серпня 2022 13:13 Освіта
У кількох харківських школах реалізують пілотний проєкт Мінцифри Кілька закладів загальної середньої освіти Харкова пройшли відбір та потрапили до переліку 50 шкіл України, які візьмуть участь у пілотному проєкті з проведення нових уроків інформатики.
Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації, нові уроки інформатики допоможуть понад 4 млн школярам здобути сучасні знання в цифровому світі та будуть насичені інструментами для підвищення цифрової грамотності, яка зараз є надійним щитом проти провокацій ворога на інформаційному фронті.

Старт пілоту - 1 вересня 2022 року. Після доопрацювання та вдосконалення розроблені ресурси масштабуються на всі заклади загальної середньої освіти з 1 вересня 2023 року та будуть доступні для всіх українців. 

Проєкт реалізований у межах реформи IT-освіти за ініціативи Мінцифри та Міністерства освіти та науки України. Він впроваджується в рамках програми «EU4DigitalUA» , а саме її другого компоненту - «Інституційне зміцнення та розвиток потенціалу» і фінансується Європейським Союзом.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини