У Ленінському районі внутрішньоквартальні дороги капітально відремонтують у 10-ти дворах
27 серпня 2015 13:49 Інфраструктура
У Ленінському районі внутрішньоквартальні дороги капітально відремонтують у 10-ти дворах Капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг у Ленінському районі цього року запланований у 10-ти дворах.

Як повідомив сьогодні, 27 серпня, голова Адміністрації Ленінського району Максим Мусєєв, вже виконані роботи на вул. Єлізарова, 3, 5 і 7, проходить капремонт у дворах на вул. Єлізарова, 11 і 13 та на вул. Довгалевській, 28 і 28а.

«Ось подвір'я на вул. Єлізарова, 11. Воно було все у ямах, асфальту фактично ніде не було, тому що його тут поклали ще 20 років тому. Батькам із колясками проїхати було неможливо, літнім людям теж було важко ходити. Зараз тут вже зроблені пішохідні доріжки, і сьогодні розпочнеться асфальтування проїжджої частини. Нам хотілося б зробити більше, але ми обмежені у фінансуванні. Тим не менше робимо все можливе й капітально, бо поточний ремонт недовговічний, а так двір буде упорядкований і комфортний не менше п'яти років», - зазначив Максим Мусєєв.

За його словами, ремонти внутрішньоквартальних доріг також пройдуть на вул. Червоноармійській, вул. Соціалістичній, пр. Слави, вул. Старопрудній, вул. Ініціативній, вул. Таганській, вул. Клапцова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини