У міській раді нагородять матерів-героїнь
27 жовтня 2021 10:39 Анонс
У міській раді нагородять матерів-героїнь Жінкам, яким у 2020-2021 рр. указами Президента України присвоєно звання «Мати-героїня», сьогодні, 27 жовтня, вручать нагороди Харківської міської ради.

Подяки міського голови та подарунки отримають 12 багатодітних жінок. Захід стане символічним стартом інформаційно-просвітницького двомісячника «Сім’я важливіше!», який направлений на укріплення інституту сім’ї та гармонізацію сімейних стосунків, формування відповідального ставлення до батьківства та сімейного способу життя.

Початок - о 15:30. Місце проведення - мала зала Харківської міської ради (пл. Конституції, 7).

Крім того, у рамках проєкту «Сім’я важливіше!» заплановано провести різноманітні заходи - тренінги з молодими сім’ями та сім’ями з дітьми, навчально-просвітницькі заходи за участі провідних фахівців міста з питань дитячої медицини, сімейної та дитячої психології, заходи з подолання домашнього насильства та насильства проти жінок у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», вуличну фотоакцію «Сім’я важливіше!» з виставкою організацій, які працюють з сім’ями та дітьми.

Зазначимо, що почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ять та більше дітей та створили сприятливі умови для їхньої освіти та розвитку.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини