У міській раді створені нові департаменти
12 жовтня 2021 18:21 Місто
У міській раді створені нові департаменти Два нових департаменти працюватимуть у Харківській міській раді.

Відповідне рішення про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради прийнято сьогодні, 12 жовтня, на позачерговій сесії Харківської міськради з метою більш ефективного та прозорого рішення місцевих потреб.

Двом новим департаментам передадуть повноваження Департаменту територіального контролю і земельних відносин, який припинить свою діяльність. Так, у міській раді створили:

- Департамент земельних відносин, який займатиметься здійсненням самоврядного контролю за використанням та охороною земель комунальної власності;
- Департамент з інспекційної роботи, який здійснюватиме державний архітектурно-будівельний контроль, контроль у сфері благоустрою та паркування транспортних засобів. У складі департаменту працюватимуть Інспекція архітектурно-будівельного контролю та Інспекція з благоустрою.

Також у зв'язку з реорганізацією і шляхом приєднання до Департаменту земельних відносин припинить свою роботу Управління земельних відносин Департаменту територіального контролю і земельних відносин.

Крім того, на сесії прийнято рішення про перейменування Управління комунального господарства Департаменту житлово-комунального господарства на Управління комунального господарства та благоустрою у зв'язку з передачею функцій Управління екології та благоустрою цього департаменту, яке припиняє свою діяльність.

Зміни в структуру виконавчих органів вводяться в дію з 1 січня 2022 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини