У Міському центрі допомоги учасникам АТО почав працювати юрист
22 листопада 2017 11:23 Суспільство
У Міському центрі допомоги учасникам АТО почав працювати юрист У Міському центрі допомоги учасникам АТО, який знаходиться на Гімназійній набережній, 22, можна отримати безкоштовні юридичні консультації.

Про це сьогодні, 22 листопада, повідомив голова Асоціації ветеранів АТО і патріотів України міста Харкова Денис Семенюк.

За його словами, незважаючи на те, що у центрі ще ведуться ремонтні роботи, його послугами вже скористалися близько ста чоловік.

«Приміщення для центру надала Харківська міська рада. Керівництво міста допомагає нам придбати будівельні матеріали і все необхідне. Ще належить обладнати центр необхідною технікою і меблями. Після цього там працюватимуть психолог, реабілітолог, вестиметься статистика працевлаштування. Ми допоможемо демобілізованим бійцям пройти курси підвищення кваліфікації, соціалізації, знайти роботу. Харківська міськрада пішла нам назустріч і допоможе зі створенням робочих місць на комунальних підприємствах», - розповів про плани Денис Семенюк.

Зазначимо, що Міський центр допомоги учасникам АТО був створений 26 жовтня. Зараз у Харкові проживають близько 4,5 тис. демобілізованих бійців, які потребують соціальної, психологічної підтримки та медичної реабілітації.

Нагадаємо, що у місті працюють програми, спрямовані на допомогу учасникам АТО. Серед них - цільова програма будівництва (придбання) доступного житла (для учасників АТО кредит безвідсотковий), пільги з оплати послуг ЖКГ, оздоровлення військових. Також бійцям виділяють земельні ділянки і матеріальну допомогу на дороговартісне лікування та інші потреби. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини