У місті нагородили найкращих соціальних працівників
02 листопада 2017 15:17 Суспільство
У місті нагородили найкращих соціальних працівників Святковий прийом з нагоди Дня соціального працівника відбувся сьогодні, 2 листопада, у Харківській міській раді.

У заході взяли участь заступник міського голови з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, директор Департаменту праці та соціальної політики Лариса Болгова, а також працівники соціальних служб міста.

Від імені міського голови Геннадія Кернеса з професійним святом усіх присутніх привітала віце-мер.

«Ви - люди, які складають серце цього міста, і від того, наскільки воно чітко і терпляче б'ється, залежить, яким життям живе наше місто. Я переконана, що всі соціальні служби і працівники соціальної сфери Харкова - це дуже важлива, незамінна, постійно діюча частина серця міста, яка якщо дасть збій - місту буде важко. Ваша місія - бути поруч з людьми, які потребують допомоги. Я всім вам бажаю з гідністю виконувати цю місію, міцності духу, гарного настрою, бажання жити і працювати далі, миру в ваших будинках і сім'ях», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

За високий професіоналізм та значний внесок у розвиток соціальної сфери кращим працівникам вручили Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради, Подяки міського голови та грамоти Департаменту праці та соціальної політики.

Довідка. День соціального працівника України був заснований Указом Президента від 13 квітня 1999 року. Свято відзначається щорічно в першу неділю листопада.

Сьогодні в Харкові в сфері соціального захисту населення працюють понад 1,5 тис. осіб. Це працівники управлінь Пенсійного фонду, центрів зайнятості, управлінь праці та соціального захисту населення, територіальних центрів надання соціальних послуг, соціальних служб для сімей, дітей та молоді. Об'єктом уваги всіх соціальних служб є понад 800 тис. харків'ян (в т.ч. близько 120 тис. тимчасово переміщених осіб із зони проведення АТО). У соціальні служби може звернутися будь-який харків'янин, який потребує соціальної допомоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини