У місті проходить фестиваль «Non Stop Media»
04 вересня 2014 12:21
У місті проходить фестиваль «Non Stop Media» VII Фестиваль молодіжних проектів «Non Stop Media» проходить з 1 до 6 вересня в Харкові. Відкрили його 1 вересня презентацією проекту, який протягом тижня спільно створювали 14 художників-фіналістів з різних міст України під керівництвом трьох майстрів сучасного мистецтва Сергія Браткова, Стаса Волязловського та Іллі Ісупова. Тема цьогорічного творчого проекту - «Вина: сходження або тотальна пасивність?». Майданчиком для перформансу став лофт «Нове місце». 

Там же харків'яни та гості міста побачили роботу Сергія Григоряна «Інформаційна вина» і проект Валерія Кописова «Бомба». Як повідомили організатори, автори з різних міст країни (Івано-Франківськ, Херсон, Керч) створили, в основному, протестні проекти, які розкривають проблеми сучасної України. 

Сьогодні, 4 вересня, шанувальників сучасного мистецтва чекають в Харківській муніципальній галереї (вул.Чернишевська, 15) і кампусі «Нове місце» (ТРЦ «Французький бульвар», 4 поверх). О 18:00 у галереї представлять режисерський проект харків'янки Рози Саркісян «Часу немає», а о 20:00 в кампусі розпочнеться лекція представника центру сучасного мистецтва з Києва Бйорна Гельдхофа на тему: «Кураторська практика в роботі з молодими художниками».

З повною програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини