У Новобаварському районі прочищають мережі водовідведення
30 серпня 2022 15:31 ЖКГ
У Новобаварському районі прочищають мережі водовідведення Бригади Новобаварської дільниці комплексу «Харківводовідведення» з початку року виконали профілактичне прочищення понад 4 км мереж.

Як повідомив сьогодні, 30 серпня, начальник Новобаварської районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза, також ремонтники замінили 28 технічно зношених люків і привели до ладу 47 каналізаційних колодязів з ремонтом плит перекриття.

За його словами, роботи виконуються у рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період.

«Підвищена увага приділяється оперативній ліквідації закупорок у каналізаційних трубопроводах, щоб не допустити аварійних ситуацій та витікання стоків. Також вчасно реагуємо на всі заявки споживачів - наші аварійники приймають звернення та ліквідують позаштатні ситуації на мережах того ж дня», - зазначив Дмитро Мурза.

Крім того, він повідомив, що у липні експлуатаційні бригади спільно з дільницею з ремонту мереж каналізації здали в експлуатацію після капітальної заміни важливий об'єкт критичної інфраструктури водовідведення у Новобаварському районі, де переклали 200 м самопливного каналізаційного колектора діаметром 500 мм з заміною восьми оглядових колодязів.

«Військові дії вплинули на швидкість та тривалість перекладки цього колектора, оскільки планували замінити набагато більше. Але навіть ця ділянка дуже важлива для ефективної роботи систем водовідведення у нашому районі. Ситуація з інфраструктурою у місті після ворожих обстрілів непроста, але ми докладаємо всіх зусиль, щоб тримати каналізаційні об'єкти у належному стані», - наголосив начальник Новобаварської районної експлуатаційної дільниці.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини