У Новобаварському районі відновлюють водопостачання
22 вересня 2022 13:27 ЖКГ
У Новобаварському районі відновлюють водопостачання Бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» напередодні ліквідували 12 пошкоджень на водоводах і привели до ладу вісім оглядових колодязів.
Зокрема, у Новобаварському районі бригади капітально відремонтували три ділянки на трубопроводах холодного водопостачання.

Як повідомив начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Сальков, комплекс відновлювальних робіт виконали на водопровідних магістралях по вул. Світло Шахтаря, вул. Колонній та вул. Надії у селищі Пісочин.

«З огляду на те, що ремонтні роботи на трубопроводах довелося виконувати з відключенням мешканців від водопостачання, напередодні склали чіткий план дій. Бригади усунули ушкодження у найкоротші терміни, після чого в обов'язковому порядку привели до ладу території», - зазначив Євген Сальков.

Сьогодні, 22 вересня, заплановано відновити 16 пошкоджених ділянок трубопроводів.

Нагадаємо, що лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щодня досліджує якість води, яка, за даними фахівців, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Інформацію про аварійні ситуації можна повідомити за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини