У парку Горького відсвяткували 30-річчя побратимських відносин із Цинциннаті
25 серпня 2019 13:12 Міжнародне співробітництво
У парку Горького відсвяткували 30-річчя побратимських відносин із Цинциннаті 30-річчя побратимських відносин між Харковом і Цинциннаті (США) відсвяткували 24 серпня у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

Так, біля Розважального центру відкрилася виставка, присвячена містам-побратимам, на якій представлені роботи Володимира Бисова і Геннадія Маслова - вигляди Цинциннаті з висоти пташиного польоту, архітектура американського міста та його мешканці.

Як повідомила заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Аліна Філімонова, 30 років тому був підписаний договір про співпрацю між Харковом і Цинциннаті.

«Ми реалізуємо багато спільних проектів, зокрема, у сферах енергоефективності, культури, громадських зв'язків. Цинциннаті - один із наших найперших партнерів, тому не дивно, що між нами склалися дуже міцні і плідні стосунки», - зазначила Аліна Філімонова.

На спортмайданчиках парку також пройшли відкриті тренування та майстер-класи з бейсболу, софтболу та американського футболу.

А ввечері американський оперний співак Бен Фландерс дав спільний концерт із симфонічним оркестром «Lords of the Sound». Він заспівав кілька пісень, у тому числі і «Ніч яка місячна» українською мовою.

Як повідомила Аліна Філімонова, 15-16 жовтня харків'яни з візитом у відповідь відвідають Цинциннаті, де пройдуть Дні Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини