У рамках підготовки до Євробаскету харківська делегація відвідала Литву
24 грудня 2013 10:11
У рамках підготовки до Євробаскету харківська делегація відвідала Литву Робоча поїздка до Литовської Республіки представників міст України, які прийматимуть Чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року, відбулася з 16 по 19 грудня.

Метою візиту стало вивчення досвіду підготовки та проведення в Литві Євробаскету-2011. У поїздці від Харкова взяли участь заступник директора Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Віталій Коваленко та заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва Олексій Понікаровський.

Під час візиту відбулися зустрічі з генеральним секретарем Литовської федерації баскетболу Міндаугасом Шпокасом, мером міста Каунаса Андрюсом Купчінскасом, заступниками мера міста Вільнюса.

Литовські колеги ознайомили українських гостей з практичним досвідом підготовки міської інфраструктури до прийому гостей та учасників Євробаскету-2011, зокрема, у сферах громадської безпеки, розміщення, оформлення приймаючого міста, підготовки транспортної інфраструктури та роботи громадського транспорту, забезпечення функціонування фан-зон, облаштування парковок біля спортивних арен, роботи з уболівальниками чемпіонату, підготовки волонтерів, роботи з журналістами, організації сфери гостинності та надання туристичних послуг.

Під час візиту делегація також відвідала багатофункціональні арени «Zalgirio Arena» (Каунас) і «Siemens Arena» (Вільнюс) та ознайомилася з організацією їх функціонування.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини