У районах міста зустрічають Новий рік (доповнено)
27 грудня 2013 16:54
У районах міста зустрічають Новий рік (доповнено) Передноворічні свята проходять у районах міста Харкова.

Так, 25 грудня святковий захід для 350 дітей-інвалідів та 350 дітей з багатодітних сімей «Новорічні візерунки» пройшов у ДК Харківського підшипникового заводу в Орджонікідзевському районі. Святковим подарунком для хлопчиків та дівчаток стали ігри та конкурси від Діда Мороза та Снігуроньки, виступи творчих колективів Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок», вистава «Стара казка на новий лад «Одного разу під Новий рік» театральної студії «Квартал». Також діти отримали набори солодощів.

Вчора, 26 грудня, новорічний ранок для дітей-сиріт та для дітей ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС пройшов у школі №68 Комінтернівського району. Після святкового концерту діти отримали новорічні подарунки.

А сьогодні, 27 грудня, новорічна вистава «Стара казка на новий лад» пройшла для 400 дітей пільгового контингенту Київського району. Свято відбулося за підтримки районної адміністрації в Центрі культури Київського району. По закінченні вистави маленьким глядачам були вручені новорічні солодкі подарунки.

Також сьогодні урочисте відкриття головної новорічної ялинки відбулося в Дзержинському районі. Свято пройшло біля ТЦ «Призма» з ініціативи та за підтримки народного депутата України Валерія Писаренка. Разом з Дідом Морозом і Снігуронькою діти району запалили на ялинці святкові вогні і з аніматорами, конфеті-кругляшки станцювали під веселі новорічні пісні. У святковій програмі також взяли участь колективи художньої самодіяльності економічного та медичного університетів, академії культури, творчі колективи району. Для дітей пройшли розважальні конкурси, всі учасники отримали флаєри в McDonald's, солодкі подарунки та новорічні сувеніри. Також біля новорічної ялинки пройшла виставка виробів новорічних сувенірів і ялинок, виготовлених учнями шкіл Дзержинського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини