У районах міста привітали медпрацівників із професійним святом
19 червня 2015 18:12 Місто
У районах міста привітали медпрацівників із професійним святом Святкові заходи, присвячені Дню медичного працівника, пройшли в Орджонікідзевському, Фрунзенському і Червонозаводському районах.

В Орджонікідзевському районі на урочистому заході зібралися трудові колективи медичних закладів міста та області, що знаходяться на території району, представники профспілкових комітетів. З наступаючим святом медпрацівників від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса привітала голова районної адміністрації Ольга Вельможна, яка подякувала за їхню плідну працю та особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я в Україні.

В ході свята вісім медпрацівників були нагороджені грамотами Адміністрації Орджонікідзевського району, семеро - подяками. Крім того, низка лікарів була удостоєна Почесних грамот Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, грамот обласного та районного комітетів профспілок працівників сфери охорони здоров'я. Всі нагороджені отримали пам'ятні подарунки. Вітали присутніх музичні та танцювальні колективи району, міста та області, лауреати міжнародних конкурсів і фестивалів.

У Червонозаводському районі з професійним святом присутніх керівників медичних установ привітала голова адміністрації Ганна Головчанська, яка побажала успіхів у їхній нелегкій праці, а також знайти панацею від тих хвороб, які все ще безперешкодно терзають людство.

У Фрунзенському районі медиків привітала голова райадміністрації Тетяна Топчій. За багаторічну плідну працю, особистий внесок у вдосконалення надання медичної допомоги, пропаганду здорового способу життя 33 кращих працівників медичної галузі були нагороджені грамотами та подяками районної адміністрації. Для медпрацівників району пройшов святковий концерт.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини