У саду Шевченка відкрився книжковий ярмарок
27 травня 2017 15:50 Культура
У саду Шевченка відкрився книжковий ярмарок Книжковий ярмарок у рамках фестивалю «Kharkiv Book Fest 2017» проходить 27-28 травня в саду Шевченка.

Там можна купити книги за зниженими цінами, взяти участь у майстер-класах і флешмобах, послухати живу музику, подивитися фотовиставку робіт переможців конкурсу «Подорожуй з книгою».

У програмі також - поезія від «NETWORчі», виступ колективу «Душа», реггі-групи «Кощій», групи «MORJ», Агати Вільчик та Ганни Мінакової, фанк-рок колективу «FADIVI MUSIC» і «Magnet Brass Band» тощо.

Чоловіки отримали можливість взяти участь у параді бороданів. Організатори вибрали найдовшу, найкоротшу, найстильнішу і найпухнастішу бороди. Переможцям вручили книги Карлоса Суньє і Альфонсо Касаса «Не туди і ні сюди без моєї бороди» і Антона Фрідлянда «Подорож замість туризму», а також сертифікат на відвідування барбершопу.

Також організатори подарують книги всім, хто купить кілька книг на ярмарку, лайкне, зробить репост повідомлення про конкурс на сторінці фестивалю у мережі «Facebook» і викладе фото з купленими на ярмарку книгами на своїй сторінці з хештегом #booksofbookfest. Потім генератор випадкових чисел обере десять учасників, яким і передадуть подарунки.

Зазначимо, що «Kharkiv Book Fest 2017» проходить у місті з 14 травня. За цей час у Харкові пройшли літератуний слем, конкурс «Літературний ілюзіон» і літературно-музичний вечір до Дня української вишиванки, графіті-екскурсія з Гамлетом Зіньківським, квест «У пошуках скарбу», літературні зустрічі та виставки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини