У Салтівському районі ремонтують комунікації
03 лютого 2023 11:44 ЖКГ
У Салтівському районі ремонтують комунікації Бригади дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» оперативно ремонтують комунікації.
Як повідомив начальник дільниці Андрій Євдошенко, нещодавно масштабні комплексні відновлювальні роботи виконали на внутрішньобудинкових системах у будинках на пр. Ювілейному та вул. Валентинівській.

«Системно проводимо технічне обслуговування та профілактику внутрішньобудинкових систем, щоб покращити стан справ із комунікаціями в одному з найбільш постраждалих від ворога районів міста. Про це свідчить і зниження кількості звернень від мешканців. Незважаючи на те, що багато харків'ян повернулися, щодня маємо не більше 50 заявок. Також займаємось перспективним плануванням. Цього року намітили замінити близько 2000 п. м трубопроводів внутрішньобудинкової системи водопостачання, 1000 м водовідведення та 500 м зливової каналізації», - поінформував Андрій Євдошенко.

Також начальник дільниці зазначив, що ремонтники підрозділу беруть активну участь у наданні допомоги сусідньому району, а також при облаштуванні «пунктів незламності». У пріоритеті й належний технічний стан підвальних приміщень, які слугують укриттями під час обстрілів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини