У школах Харкова оновлять комп'ютерні класи
07 листопада 2018 19:52 Освіта
У школах Харкова оновлять комп'ютерні класи Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 7 листопада, провів зустріч з батьками учнів навчальних закладів Новобаварського району.

Зустріч пройшла в Харківській загальноосвітній школі №153. У ній також взяли участь голова Адміністрації Новобаварського району Тетяна Цибульник, керівництво Міського батьківського комітету та батьки учнів.

Найбільша кількість прохань батьків стосувалася будівництва нових шкільних стадіонів та встановлення спортивних майданчиків у дитячих садках. На деякі з них перший віце-мер дав позитивну відповідь, пообіцявши провести реконструкцію наступного року, інші будуть розглянуті в міру пріоритетності. Ігор Терехов також акцентував увагу присутніх на тому, що важливо не просто побудувати новий стадіон, а й зуміти загальними зусиллями міста, батьків і дітей його зберегти.

«Величезну увагу батьки приділяють здоров'ю дітей, і це дуже добре. Наступного року при формуванні бюджету ми будемо закладати кошти для того, щоб в районах Харкова, в школах і дитячих садках з'являлися нові стадіони і дитячі майданчики. Крім того, сьогодні батьків цікавить і оновлення комп'ютерних класів. Ми теж будемо приділяти цьому увагу. Цього року місто оновило багато комп'ютерних класів, і наступного року ми продовжимо роботу з оновлення техніки в наших школах», - зазначив Ігор Терехов.

В ході зустрічі батьки підняли проблему нестачі дитячих садків у районі. Перший віце-мер зазначив, що це також один із пріоритетних напрямків роботи міської влади, і вже наступного року у Новобаварському районі з'явиться новий дитячий садок і будуть відкриті нові групи для дошкільнят.

Також батьками була озвучена серія прохань щодо реконструкції внутрішньоквартальних доріг і освітлення. За словами Ігоря Терехова, особливу увагу буде приділено реконструкції тротуарів та освітлення біля навчальних закладів.

«Ми розуміємо, що безпека дітей дуже важлива, тому місто продовжуватиме встановлювати освітлення на пішохідних переходах поблизу шкіл, обмежувати там швидкість автомобілів, розміщуючи обмежувальні знаки та «лежачих поліцейських», - підкреслив Ігор Терехов.

Нагадаємо, перший віце-мер вже провів зустрічі з батьківськими активами Індустріального, Основ'янського, Московського, Київського і Шевченківського районів, в ході яких було озвучено низку проблем не лише в житті навчальних закладів, а й в інших сферах життєдіяльності міста. Частина з них вже вирішена або вирішується, зокрема, проводиться ремонт санвузлів у школах Шевченківського району, в Київському районі на прохання батьків встановлено огорожу на одній із зупинок і відбулася екскурсія для школярів в міській раді, в Московському районі проводиться санітарна обрізка аварійних дерев на території шкіл та інше. Ігор Терехов підкреслив, що всі прохання та звернення батьків взяті в роботу і будуть виконані в цьому або наступному році.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини