У січні до міського бюджету надійшло понад 26 мільйонів гривень плати за землю
12 лютого 2015 17:48 Бюджет
У січні до міського бюджету надійшло понад 26 мільйонів гривень плати за землю За січень 2015 року в бюджет міста Харкова надійшло близько 26,5 млн грн орендної плати за землю.

Про це сьогодні, 12 лютого, повідомив директор Департаменту земельних відносин Борис Баронін.

Всього по цій статті доходів були заплановані надходження на суму близько 30,5 млн грн, відповідно, заборгованість по оренді за землю склала близько 5 млн грн.

Борис Баронін зазначив, що міська рада вже ініціювала проведення спільної наради Департаменту бюджету і фінансів з представниками Державної фіскальної служби, яка веде роботу з адміністрування цих платежів, щоб виробити спільний план дій щодо вирішення цього питання.

Директор департаменту підкреслив, сьогодні складні умови для ведення бізнесу, і щоб вирішити проблеми орендної плати, потрібно, щоб змінився інвестиційний та підприємницький клімат в країні, повинні бути забезпечені нормальні умови для ведення бізнесу та купівельна спроможність громадян.

«Сьогодні складна ситуація в плані ведення бізнесу, збереження робочих місць, в плані сплати обов'язкових платежів, соціальних внесків, зарплат. Тільки після сплати всіх обов'язкових внесків підприємці дивляться, чи зможуть вони заплатити за оренду землі», - зазначив Борис Баронін.

При цьому він зазначив, що орендна плата за землю складає близько 15% всіх надходжень при формуванні доходної частини бюджету міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини