У Слобідському районі ветеранам вручили державні нагороди
19 жовтня 2016 10:27 Суспільство
У Слобідському районі ветеранам вручили державні нагороди Урочистий прийом з нагоди нагородження ветеранів Другої світової війни Відзнакою Президента України «70 років Перемоги над нацизмом» відбувся 18 жовтня в Адміністрації Слобідського району.

Пам'ятні медалі вручили учасникам бойових дій та інвалідам війни Івану Глуху, Матвію Корепанову, Клавдії Корепановій, Григорію Носенку, Анатолію Шльопіну, Павлу Холоші, Геннадію Альошечкіну, Ганні Новіковій, Олексію Литовченкові, Віталію Палеху і Нелі Масловій.

На урочистому прийомі були присутні керівники райадміністрації, управлінь, установ, підприємств і служб району. Присутні привітали учасників війни з нагородженням, подякували за їх безсмертний подвиг, побажали здоров'я і активного довголіття.

Від імені ветеранів виступив голова Слобідської районної організації ветеранів Валентин Палеха. Він подякував керівникам району за увагу і підтримку.

Для всіх присутніх прозвучали пісні воєнних років у виконанні лауреата міжнародних конкурсів, соліста Харківського театру музкомедії Яна Харитонова і учасника шоу «Х-Фактор», лауреата міжнародних конкурсів Володимира Дьяченка.

Довідка. Ювілейна медаль «70 років Перемоги над нацизмом» заснована Президентом України у квітні 2015 року (указ №249/2015) в ознаменування 70-ї річниці Перемоги над нацизмом, вшанування подвигу, мужності і самовідданості борців проти нацизму, за свободу і незалежність Вітчизни. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини