У Соляниківському провулку тимчасово забороняється рух транспорту
07 жовтня 2016 16:42 Оперативна інформація
У Соляниківському провулку тимчасово забороняється рух транспорту Рух транспорту в пров. Соляниківському, на ділянці від пров. Лопатинського до пров. Подільського, буде заборонений з 8:00 8 жовтня до 20:00 9 жовтня.

Це пов'язано з необхідністю забезпечення подачі води в житлові будинки і офіси по пров. Соляниківському від прокладеного водопроводу.

На цей період автобус №147е змінить маршрут і кінцеву зупинку і здійснюватиме об'їзд наступним чином: пр. Гагаріна - вул. Вернадського, кінцева - на зупинці «Ст. м. «Проспект Гагаріна» (кінцева зупинка автобуса №5е);

в зворотному напрямку: вул. Вернадського - Гімназична набережна - вул. Вернадського і далі за маршрутом.

Також з 8:00 8 жовтня до 20:00 9 жовтня буде заборонений рух тролейбусів по вул. Кузнечній, у пров. Лопатинському, пров. Соляниківському і пров. Подільському. На цей період рух тролейбусів буде організований наступним чином:

№3: розворотне коло «вул. 12 Квітня» - вул. 12 Квітня - пр. Олександрівський - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна;

№5: аеропорт - вул. Аерофлотська - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна;

№6: залізнична станція «Основа» - вул. Валдайська - вул. Деповська - вул. Південнопроектна - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини