У центрі Харкова сталася смертельна ДТП (інформація про постраждалих)
10 липня 2016 12:38 Оперативна інформація
У центрі Харкова сталася смертельна ДТП (інформація про постраждалих) Двоє людей загинули, п'ятеро постраждали в результаті дорожньо-транспортної пригоди сьогодні, 10 липня, в центрі Харкова.

Рано вранці, близько 4:00, автомобіль «Тойота Пріус» патрульної служби рухався по вул. Сумській і на перехресті з вул. Динамівською зіткнувся з автомобілем «Москвич-2141».

За попередньою інформацією, «Москвич» рухався на зелене світло світлофора. Від зіткнення «Москвич» відкинуло, і він врізався в машину «Саманд», що рухалася поруч. В результаті ДТП, загинула сімейна пара - пасажири «Москвича». Травми різного ступеня тяжкості отримали ще п'ятеро осіб: водій «Москвича», двоє патрульних, водій і пасажир «Саманда». Всі постраждалі доставлені до лікарні.

Як повідомили в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. О. І. Мещанінова, трьом постраждалим була надана необхідна допомога, і вони залишили медичний заклад. Двоє людей перебувають під наглядом лікарів у відділеннях лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.

Прокуратура Харківської області проводить досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини