У зв'язку зі змаганнями з триатлону на Салтівці і в центрі буде заборонено рух
30 липня 2021 16:02 Оперативна інформація
У зв'язку зі змаганнями з триатлону на Салтівці і в центрі буде заборонено рух Рух транспорту на деяких центральних вулицях Харкова буде заборонено з 7:00 до 14:00 1 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням змагань з тріатлону «HALF.IRON 70.3».

У зв'язку з цим, заборонено рух транспорту, крім трамваїв і тролейбусів, за наступним маршрутом:

- по вул. Героїв Праці, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Шевченка, по вул. Шевченка, на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Матюшенка, по вул. Матюшенка, Журавлівському узвозу, вул. Весніна, на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Сумської, по вул. Сумській, від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, по Білгородському шосе і пр. Академіка Курчатова. Рух буде відновлюватися поетапно, у міру проходження траси спортсменами.

У зв'язку з проведенням спортивного заходу 1 серпня буде заборонено рух міського електротранспорту на деяких ділянках вулично-дорожньої мережі, тролейбус №50 не ходитиме до 14:00.

У зв'язку з відсутністю тролейбусного маршруту №50 «сел. П'ятихатки - пл. Конституції», з 5:56 до 14:00 буде організовано тимчасовий автобусний маршрут: «сел. П'ятихатки - пр. Перемоги (коло трамваю)» за наступним маршрутом: пр. Академіка Вальтера (сел. П'ятихатки) - пр. Академіка Синельникова - Окружна дорога - пр. Людвіга Свободи - ст. м. «Проспект Перемоги» - пр. Перемоги (коло трамваю).

Крім того, з 7:20 до 8:30 буде заборонено рух трамваїв по вул. Мойсеївській, вул. Віринській і вул. Cеміградській, на ділянці від вул. Шевченка (ст. м. «Київська») до вул. Академіка Павлова. На цей час буде призупинено рух трамвайних маршрутів №16 та 16А.

Також з 7:30 до 8:40 буде заборонено рух трамваїв по узвозу Клочківському, пр. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Маяковського і вул. Мироносицькій, на ділянці від вул. Клочківської до вул. Весніна. На цей час буде призупинено рух трамвайного маршруту №12.

Також з 7:00 до 9:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумської і по Білгородському шосе, на ділянці від пр. Незалежності до вул. Академіка Курчатова.

Тому маршрути тролейбусів зміняться наступним чином:

тролейбус №2: розворотне коло «Пр. Перемоги» - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - пл. Конституції;

тролейбус №12: розворотне коло «вул. Клочківська» - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - розворотне коло «Лікарня швидкої допомоги»;

тролейбусний маршрут №17 - не ходить.

З 9:00 до 14:00 буде заборонено рух тролейбусів по Білгородському шосе, на ділянці від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова. У зв'язку з цим маршрути тролейбусів зміняться наступним чином:

тролейбус №2: розворотне коло «Пр. Перемоги» - пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - розворотне коло «Парк ім. Горького»;

тролейбус №12: розворотне коло «Вул. Клочківська» - вул. 23 серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Сумська - розворотне коло «Парк ім. Горького»;

тролейбус №17: розворотне коло «Пл. Конституції» - вул. Сумська - розворотне коло - «Парк ім. Горького».

З більш детальним розкладом руху громадського транспорту можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини