Українці успішно виступили на міжнародному турнірі з бадмінтону в Харкові
11 вересня 2017 11:01 Спорт
Українці успішно виступили на міжнародному турнірі з бадмінтону в Харкові Міжнародний турнір з бадмінтону «FZ Forza Kharkiv International 2017» - - етап Кубка Європи пройшов 7-10 вересня в Палаці спорту «Локомотив».

У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів з 25 країн. Вперше на турнір до Харкова приїхали бадмінтоністи з Гонконгу і США. Призовий фонд склав 20 тис. дол.

За підсумками змагань, українці завоювали золоту, срібну і дві бронзові медалі.

У жіночій одиночній категорії переможницею стала Наталія Войцех (Дніпро), яка у фіналі обіграла індійську бадмінтоністку Срі Крішна Прійя Кудараваллі - 18:21, 21:16 23:21.

У жіночій парній категорії Наталія Войцех і Марія Улітіна не змогли здолати німкень Джоану Голішевскі та Лару Каєпплайн - 21:15, 21:14, отримавши «срібло».

Володарями бронзових медалей у жіночій парній категорії також стали Олена Прус і Юлія Казарінова, а в чоловічій парній - Сергій Дон і Роман Константинов.

«Під час турніру було багато видовищних і напружених баталій, хороша організація, можна сміливо сказати, що турнір вдався», - зазначив головний суддя Мірча Солимосі з Румунії.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини