В Основ'янському районі пройшли заходи до Дня людей з інвалідністю
06 грудня 2017 14:24 Суспільство
В Основ'янському районі пройшли заходи до Дня людей з інвалідністю Концерт, присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю, пройшов 4 грудня в Палаці культури Основ'янського району.

У заході взяли участь голова Адміністрації Основ'янського району Ганна Головчанська і близько 200 місцевих жителів - люди з обмеженими можливостями.

«Ми всі безмірно поважаємо людей, які щодня перемагають свою недугу, захоплюємося їхньою мужністю і силою волі, тим, що, незважаючи на труднощі, вони не просто живуть, а й ведуть активну діяльність, працюють, займаються творчістю і спортом. Я бажаю всім вам терпіння, стійкості і здоров'я!» - звернулася до присутніх Ганна Головчанська.

За активну громадську позицію і чуйне ставлення до людей з інвалідністю  активістам Громадської організації «Об'єднання осіб з інвалідністю «Основа» голова району вручила грамоти адміністрації.

На завершення заходу для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участю колективів Палацу культури Основ'янського району та вихованців дитячої музичної школи №5 імені Римського-Корсакова. Після закінчення концерту всім присутнім вручили солодкі подарунки.

Також в адміністрації району батькам дітей-інвалідів, які не можуть пересуватися, вручили матеріальну допомогу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини