В районі Окружної дороги на Олексіївці ремонтують дорогу
11 вересня 2019 15:51 Інфраструктура
В районі Окружної дороги на Олексіївці ремонтують дорогу Реконструкцію проїжджої частини на перехресті пр. Людвіга Свободи та пр. Лозовеньківського, де будується депо метрополітену, проводять бригади дорожників.

Як повідомив сьогодні, 11 вересня, директор дорожньо-будівельної компанії-підрядника Олександр Погребняк, масштабні роботи з відновлення дорожнього полотна в районі Окружної дороги на Олексіївці почалися в середині серпня.

За його словами, в планах дорожників - не тільки відновити проїжджу частину, а й розвантажити значну частину Окружної дороги. Зараз робочі укладають на проїжджій частині монолітну плиту. Олександр Погребняк зазначив, що такі заходи необхідні для зміцнення конструкції і безпеки учасників дорожнього руху, оскільки дорога проходитиме прямо над тунелями депо.

«Для того щоб вкластися в терміни, ми залучили максимальну кількість необхідної техніки. Сьогодні на об'єкті працюють понад десять бригад. Найближчим часом ми плануємо відфрезерувати старе дорожнє покриття, встановити борти, після чого приступимо до укладання нижнього шару асфальту», - повідомив директор дорожньо-будівельної компанії.

Всього буде відремонтовано 800 м дороги. Також там облаштують тротуари, побудують зливову каналізацію, встановлять нове освітлення, світлофори і дорожні знаки.

Комунальники працюють майже цілодобово і завершити реконструкцію планують до кінця року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини