В університеті імені Бекетова розпочався навчальний рік і відкрили нові класи
01 вересня 2021 12:18 Освіта
В університеті імені Бекетова розпочався навчальний рік і відкрили нові класи Свято з нагоди початку навчального року та посвячення першокурсників у студенти відбулося сьогодні, 1 вересня, у Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова.

З Днем знань студентів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він зазначив, що університет імені Бекетова - флагман освіти у сфері міського господарства.

«Ви обрали прекрасну освіту. Коли ви закінчите виш, ми чекатимемо вас на роботу у сферу міського господарства. Знаю, що половина першокурсників - харків'яни, але і всі інші теж ними стануть. Разом ми будемо будувати і розвивати наше місто. Ми хочемо, аби темпи розвитку Харкова тільки росли. Успіхів!» - зазначив Ігор Терехов.

Ректор університету Володимир Бабаєв побажав студентам гарного навчального року. Він повідомив, що виш постійно розвивається і виходить на передові позиції у своїй галузі.

«Це свято запам'ятається на все життя. Освіта - найбільша сила, без неї неможливий розвиток держави, суспільства і людини. Тому я бажаю вам плідної роботи та отримувати знання у радість», - звернувся до студентів Володимир Бабаєв.

Також сьогодні в університеті відкрили нові класи - монументального мистецтва та академічного малюнка.

Довідка. Харківський національний університет міського господарства ім. О.М.Бекетова - найстаріший в Україні вищий навчальний заклад галузевого спрямування (заснований в 1922 році). Університет готує кадри для муніципального управління, будівництва, транспорту, електроенергетичного, водного, газового господарства; екології міст; готельного господарства та туризму; поліпшення екологічної чистоти міст і населених пунктів. Підготовка бакалаврів і магістрів здійснюється в трьох навчально-наукових інститутах: архітектури, дизайну і образотворчого мистецтва; економіки і менеджменту; енергетичної, інформаційної та транспортної інфраструктури; на двох факультетах - будівельному та інженерних мереж і екології міст; а також на факультетах по роботі з іноземними студентами та післядипломного навчання. В університеті працюють 799 викладачів, серед яких - 70 професорів і докторів наук, понад 300 кандидатів наук.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини